Wat u krijgt

Doneert u een bedrag vanaf 30 euro? U ontvangt 2 toegangskaartjes voor de GeoExperience. Kom speuren en spelen op het spannende fort!

Levert u een bijdrage vanaf 75 euro dan krijgt u twee toegangskaartjes voor onze GeoExperience inclusief 2 drankjes en een stukje appeltaart. Kom langs en ontdek wat het GeoFort te bieden heeft! Strijk halverwege de dag neer in ons 3D Café of op ons gezellige terras en geniet van een gratis stuk appeltaart met koffie/thee of fris. Bij een donatie van meer dan 150 euro is dit voor 4 personen!

Kent u de GeoExperience al en wilt u een andere cadeau? Doneer dan tussen de 250 en 500 euro. Daarmee gaan we een leuk arrangement samenstellen!

Wil je GeoFort liever zakelijk steunen? Dat kan ook!
Bij een donatie van minimaal 450 euro ontvangt u een  teamuitje cadeau in onze Escaperoom! Probeer samen met uw collega’s te ontsnappen aan de Duitse officier. Zoek naar geografische verbanden, maak gebruik van je ruimtelijk inzicht en vooral: werk samen!
Bij een donatiebedrag van tussen de  900 en 3000 euro, ontvangt u een training Crisismanagement cadeau. Bij een donatiebedrag van minimaal 3000 euro, ontvangt u een dagdeel vergaderen, inclusief rondleiding, cadeau. Kom een ochtend of middag vergaderen in een van onze Kazernezalen! Geniet van onze unieke locatie en kom meer te weten over de geschiedenis van het fort en onze Experience door onze enthousiaste gids.

Overtuigd? Doneer als particulier of zakelijk.

Wilt u meer informatie? Wilt u graag een bijdrage leveren maar op een andere manier? Mail naar crowdfunding@geofort.nl!